Toegangskaarten

De toegangskaarten worden verkocht door Podiumplein.
Klik hier op Podiumplein.

Het is niet mogelijk kaarten rechtstreeks bij de stichting te kopen.
De reguliere toegangskaarten voor de uitvoering 2023 zijn uitverkocht. Er zijn uitsluitend nog donateurskaarten beschikbaar.
Het is mogelijk dat nog betalingsbewijzen vrij komen. De Kapel is ingedeeld in vakken, volgens onderstaande plattegrond.

Donateurs: vak S donatie van € 140,00, één zitplaats plus recht op maximaal drie kaarten bijbestellen à € 52,50. Voorts een gratis consumptie in de pauze en een tekstboekje.

1e rang Midden (1M) plaatsen à € 45,00
2e rang Midden (2M) plaatsen à € 42,50
1e rang Links (1L) plaatsen à € 45,00
2e rang Links (2L) plaatsen à € 42,50
1e rang Rechts (1R) plaatsen à € 45,00
2e rang Rechts (2R) plaatsen à € 42,50

Al deze prijzen zijn inclusief administratie- en reserveringskosten.

Kaarten kunt u bestellen via Podiumplein.

Uw e-ticket is een aankoopbewijs. Uw plaatsingsbewijs ontvangt u uiterlijk een week voor de uitvoering op het door u gebruikte e-mailadres. Met het aankoopbewijs hoeft u dus verder niets te doen.

Kunt u geen betalingsbewijs kopen?
Lukt het niet om het betalingsbewijs van uw keuze te kopen? Dan kan het zijn dat de kaartsoort van uw keuze is uitverkocht; het ligt vrijwel nooit aan het ticketingsysteem zelf. Wij raden u aan het later nog eens te proberen omdat er soms ook plaatsen vrijkomen. Lukt het dan nog niet, probeert u in dat geval een andere kaartsoort te kopen. Vragen of problemen? Stuur een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889.

Heeft u betaald, maar u krijgt niet binnen enkele minuten uw betalingsbewijs?
Dat kan verschillende oorzaken hebben; meestal hebben die te maken met beveiliging. Kijk daarom ook eens in uw ongewenste email of Spam folder. Als u uw betalingsbewijs niet heeft ontvangen maar u heeft wel betaald, stuur dan een mail naar service@podiumplein.nl of bel +31 (0)6 4910 8889. Podiumplein stuurt dan uw betalingsbewijs / bewijzen alsnog toe.

Van te voren kunt u hieronder de plattegrond van de Kapel van Saint Louis bekijken.

Vriendenbijdrage

En als u volgend jaar (weer) als eerste de Nieuwsbrief wilt ontvangen en tevens een voorbespreekrecht op de beste plaatsen wilt verkrijgen dan kunt u lid worden van de Vriendenkring van de Stichting Matthäus Passion Oudenbosch door de Vriendenbijdrage (Eén bijdrage per huishouden is hiervoor voldoende).
U kunt via Podiumplein uw jaarlijkse Vriendenbijdrage à € 25 betalen voldoen, apart of tegelijk met de aanschaf van uw betaalbewijzen voor de uitvoering van de Matthäus Passion.